L´AUTOESCOLA DE LES COMARQUES GIRONINES

|
ACCÉS ALUMNES Matricula´t ara!Online és més fàcil
MENÚ
     
FAQ'S COVID-19
Preguntes freqüents relatives al COVID-19
Les autoescoles ja estan obertes al public per atendre qualsevol informació o dubte que tinguis. El dia 8 de Juny, començarem amb les classes teòriques i pràctiques, amb les mesures de seguretat obligatòries.
El proper dilluns dia 8, començarem a fer les classes teòriques a la teva FPC habitual. Haurem de pendre les mesures de segurtat obligatories. Caldrà portar mascareta, guardar la distancia necessaria entre estudiants i amb l'aforament limitat.
Ja les estem organitzant, per començar el dilluns 8 de Juny. Caldrà portar mascareta obligatoriament per poder-les fer, i dintre el cotxe nomes podran anar-hi el professor i tu.
De moment la Prefectura de Transit està tancada. En breu obriran les seves portes, però amb un número limitat d'examinadors.
La validesa del examen teòric és de 2 anys. No obstant, donada la situació tan excepcional en la que ens trobem, tot apunta que s'allargarà el plaç si la caducitat cau dins l'estat d'alarma.
L'autoescola ja ha obert el centre CAP, per respondre qualsevol informació o dubte que tinguis. En breu començarem a reprogramar els cursos que estavem impartint i que per ordres de Transports de la Generalitat, varen quedar aturats.
Si, el curs seguirà endavant en el mateix punt on es va deixar i de forma presencial. En breu et trucarem, per informar-te del nou calendari i horari.
No tenim instruccions concretes per part de Transports, però tot apunta que els cursos continuaran amb noves dates i nous horaris, que et traslladarem tant punt tinguem autorització per la tornar a l'activitat.
Estaven previstes dues convocatòries d'examen CAP, una al Maig i una altra al Juliol. Transports de la Genertalitat ha suspes aquests exàmens. Si et caducava el curs en aquestes convocatòries, tot apunta a que s'allargarà la validesa per poder examinar-te en les properes dates que proposi l'administració.
No tenim encara intruccions concretes per part de la Prefectura de Transit, però tot apunta a que els cursos es rempendran amb nou calendari. Tant punt disposem de l'autorització per tornar a l'activitat i la informació oficial contactarem amb tu.