Carnet de Ciclomotor / Carnet AM

REQUISITS

Per treure't el carnet AM necessites tenir 15 anys al moment de realitzar l'exàmen pràctic, però amb 14 anys podràs ja podràs apuntar-te.

PROVES

L'examen del permís AM consta d'un test teòric de 20 preguntes on només en pots fallar 2, i una prova pràctica de circulació en pista tancada.

PODRÀS CONDUIR

Ciclomotors de dos i tres rodes així com els micro-cotxes o cotxes sense carnet.

COM VOLS TREURE'T EL TEU CARNET AM?

Descobreix les fórmules d’estudi que posem al teu abast per a treure’t el carnet de ciclomotor al millor preu.

PREU CARNET CICLOMOTOR ONLINE

79,90€

inclou:

Accés a la plataforma de tests durant 6 mesos després de la inscripció.

Accés a les classes en directe.

Accés a classes teòriques ja gravades per estudiar quan vulguis, on vulguis

Tramitació del expedient

PREU CARNET CICLOMOTOR DES DE:

289€

inclou:

Tot el que inclou la modalitat online més:

Classes ilimitades i assistència lliure a classe en qualsevol horari.

Tutoria individualitzada.

1 pràctica en pista.

1 examen teòric.

1 examen pràctic en pista.

Material didàctic (llibre, carpeta...)

Els preus inclouen IVA.

PREGUNTES FREQÜENTS

Sobre el carnet de ciclomotor a Girona i Figueres o l'Autoescola FPC

Les pràctiques són la clau per a treure’t el carnet de ciclomotor a la primera. No hi ha mínim ni màxim de pràctiques per a presentar-se a la prova, i les teves necessitats dependràn del teu nivell de destresa. No obstant, la prova en pista tancada és relativament senzilla.

Si vols comprar una pràctica adicional fora de la que oferim dins del pack,el seu cost és de 39,50€ a les pistes de Girona i Figueres (1 hora).

L’Autoescola FPC sempre et recomanarà fer una pràctica el dia abans de l’exàmen.

Per a presentar-te a exàmen hauràs d’abonar una taxa a la DGT de 94,05€. Aquest cost el cobra l’Autoescola per a realitzar les gestions de forma més senzilla per als seus alumnes, però va íntegrament destinat a la Direcció General de Trànsit. És l’unic cost que no està reflexat al preu dels nostres serveis.

Per a obtenir el carnet AM necessitaràs superar dues proves, la teòrica (test de 20 preguntes on n’hauràs d’encertar 18) i la pràctica, que consisteix en dues senzilles proves en pista tancada.

La primera consisteix en passar entre dues línees paraleles, mentre que la segona, realitzada inmediatament després, en fer un zig-zag entre cinc conos.

Podràs arribar a suspendre fins a dues ocasions sense haver de renovar el teu expedient. Això vol dir que:

Si aproves a la primera la teòrica, tindràs dos intents per a aprovar la pràctica.
Si aproves a la segona la teòrica, només tindràs un intent per aprovar la pràctica. Si la suspens, hauràs de renovar papers.
Si suspens dues vegades la teòrica, hauràs de renovar papers.

És molt important que et deixis aconsellar pel nostre equip de professors amb àmplia experiència en formació vial, ja que el cost de renovar papers després de agotar les teves convocatòries és de 244,05€ entre les gestions de l’Autoescola i la taxa de la DGT, a més d’haver d’abonar el cost del(s) exàmen(s) que hagis de repetir.

Actualment, i degut a la mancança d’examinadors de la DGT a la província de Girona, totes les autoescoles de la província tenen una llista d’espera d’alumnes per a examinar de l’exàmen pràctic. Si t’has tret la teòrica per lliure o vens d’una altre autoescola, no podem acceptar el teu expedient, ja que implicaria incrementar el temps d’espera dels nostres alumnes.

A l’Autoescola FPC pots pagar en efectiu, targeta o via transferència. Per formalitzar la matrícula demanem un abonament mínim. Durant el teu aprenentage a l’Autoescola podràs anar fent els pagaments en el moment que desitgis i de la quantitat que desitgis, però el teu expedient ha de quedar liquidat (sense deutes) abans de pujar a qualsevol examen.

A l’Autoescola FPC fem el possible per a que el preu no sigui un impediment per treure’t el carnet, per això oferim els següents descomptes:

CARNET JOVE: Obtindràs una pràctica de descompte en el teu carnet.

FAMILIA NOMBROSA o FAMILIA MONOPARENTAL: Mostrant la documentació pertinent obtindràs una pràctica gratuita en aquest carnet.

ESTUDIANTS: Presenta el teu carnet d’EUMES, UdG, Órbita Gironina o ETG i gaudiràs de tarifes especials. Pregunta a les nostres sucursals.

A l’Autoescola FPC volem que et treguis el carnet de conduir de la manera més cómode. Per això hem creat les nostres plataformes online:

www.tests.fpc.es: Per a que puguis practicar la teòrica des de casa en qualsevol moment. 
www.practiques.fpc.es: Per a que puguis reservar i pagar les teves pràctiques des del mòbil.

I A PARTIR D'ARA?

Et guiem a través dels passos per demanar informació o apuntar-te a l'autoescola per a treure't qualsevol carnet de conduir presencial a partir d'ara mateix.

1. Emplena el formulari

Emplena les teves dades en el formulari adjunt. Recorda revisar la teva informació personal per a que poguem contactar amb tu.

2. REBRÀS UN CORREU PERSONALITZAT

On t'explicarem tots els detalls del teu carnet i resoldrem tots els dubtes que puguis tenir.

3. APUNTA'T A L'AUTOESCOLA

Si així ho desitges, pots passar per qualsevol de les nostres autoescoles a entregar la documentació personal i realitzar el primer pagament. Ja ets alumne de l'Autoescola!

L'AUTOESCOLA FPC, LA MOTOESCOLA DE LA PROVÍNCIA DE GIRONA

A l’Autoescola FPC sempre hem estat uns apassionats de les dues rodes, i volem compartir la nostre afició amb tots els alumnes que es vulguin treure un carnet de moto a Girona o Figueres. Descobreix com és un dia de classe per als permisos de moto en aquest vídeo:

ALTRES CARNETS

Si el permís A no és el carnet que necessites, t'oferim aquestes altres possibilitats:

La primera presa de contacte amb la carretera. A partir de 15 anys!

Si tens 16 anys podràs treure't aquest permís que et permetrà conduir motos de 125cc.

Per a motos de fins a 35kw i de qualsevol cilindrada. A partir de 18 anys!

A PROP TEU

Ens pots trobar a les nostres 9 autoescoles de Girona i Figueres, l’Escala i Palafrugell.

AuTOESCOLES A GIRONA

AUTOESCOLES A L'ESCALA

AUTOESCOLES A FIGUERES

AUTOESCOLES A PALAFRUGELL