Carnets professionals

CARNETS PROFESSIONALS

Vols dedicar-te professionalment al transport de mercaderies o persones? A l’Autoescola FPC t’ho posem fàcil. Disposem de cursos 100% adaptats a les teves necessitats per a que et treguis qualsevol dels carnets professionals a Girona i Figueres.

CURSOS CAP

Vols treure’t el curs CAP, renovar-lo o ampliar el que ja tens? Descobreix les nostres tarifes per als cursos d’aptitud professional bonificables.

PERMÍS C O C+E

Vols conduir un automòbil de més de 3.500 kg amb fins a 9 seients? Necessites el carnet C. Si a més hi vols enganxar un remolc de més de 750kg t’interessarà el nostre pack C+E.

CARNET D o D+E

Necessitarás el carnet D si vols conduir autobusos o vehicles amb més de 9 seients, comptant el del conductor.

CURSOS ADR BÀSIC I CISTERNES

Els cursos ADR estan destinats a tots aquells qui vulguin transportar mercaderies perilloses per carretera. Si a més vols transportar-los en un camió cisterna, necesitaràs l’ADR específic.

CURSOS DE CARRETONS

Els cursos de carretons elevadors (també anomenats cursos de toro mecànic) són d’obligatòria realització segons la nova llei de prevenció de riscos laborals.

ALTRES CURSOS

Informa’t aquí dels nostres cursos de conducció eficient amb el que podràs reduir el consum del teu vehicle, així com dels cursos de tacògraf o de prevenció de riscos laborals viàris.