Carnet de conduir per a minusvàlids

REQUISITS

Per treure't el carnet de conduir adaptat necessites tenir 18 anys en el moment de la prova pràctica.

PROVES

Un test teòric de 30 preguntes on només en pots fallar 3, i una prova pràctica de circulació.

PODRÀS CONDUIR

Ciclomotors i automòbils adaptats de menys de 3.500 kg de pes.

COM ET VOLS TREURE EL CARNET DE CONDUIR ADAPTAT?

Descobreix les fórmules d’estudi que posem al teu abast per a treure’t el carnet de conduir per a minusvàlids al millor preu.

ONLINE PER

79,90€

Inclou:

Accés a la plataforma de tests

Temari online, 100% actualitzat.

Vídeos de suport

NOVETAT: Accès al Podcast Teòrica FPC per estudiar quan vulguis, on vulguis.

Assesorament dels nostres professors

Tramitació del expedient

INTENSIU GO! PER

269€

Tot el que inclou la modalitat online més:

Curs intensiu presencial (2 setmanes)

Una convocatòria per l'examen teòric.

Material didàctic

PACK CARNET PER:

955€

Només a Girona! Inclou:

Tot el que inclou la modalitat online més:

Classes ilimitades i assistència lliure a classe en qualsevol horari.

Tutoria individualitzada.

Pack de 5 pràctiques d'1 hora i mitja cadascuna.

Una convocatòria per l'examen pràctic.

Taxa DGT.

PREGUNTES FREQÜENTS

Sobre el permís de conduir amb vehicles adaptats o l'Autoescola FPC

A l’Autoescola FPC creiem que tothom té dret a gaudir de la mobilitat. Per això oferim el carnet per a vehicles adaptats, útil per a aquelles persones amb un cert grau de discapacitat que volen obtenir el carnet de conduir.

Els nostres vehicles s’adapten pensant en a aquelles persones minusvàlides que es volen treure el carnet B, ja que no disposen de pedals i tenen el control de l’accelerador i el fre al volant.

 

Les pràctiques són la clau per a treure’t el carnet de conduir a la primera. No hi ha mínim ni màxim de pràctiques per a presentar-se a la prova, tot i que la Federació d’Autoescoles estima entre 25 i 30 pràctiques les pràctiques necessàries per a presentar-se amb garanties a l’examen. Nosaltres t’aconsellarem deixar de realitzar pràctiques en el moment en el que et veiem preparat.

A l’Autoescola FPC oferim packs de pràctiques juntament amb la inscripció en tots els carnets per a que aquestes et surtin més económiques.

Si compres les pràctiques individuals fora del pack, aquestes tenen un cost de 46,50€ a Girona i Figueres. Degut a que el vehicle s’ha d’adaptar per cada alumne, la duració d’aquestes pràctiques és d’una hora i mitja.

Per a obtenir el carnet de conduir necessitaràs superar dues proves, la teòrica (test de 30 preguntes on n’hauràs d’encertar 27) i la pràctica, on el examinador evaluarà la teva capacitat de seguir indicacions i circular de forma independent durant una mitjana de 30 minuts.

Podràs arribar a suspendre fins a dues ocasions sense haver de renovar el teu expedient. Això vol dir que:

Si aproves a la primera la teòrica, tindràs dos intents per a aprovar la pràctica.
Si aproves a la segona la teòrica, només tindràs un intent per aprovar la pràctica. Si la suspens, hauràs de renovar papers.
Si suspens dues vegades la teòrica, hauràs de renovar papers.

És molt important que et deixis aconsellar pel nostre equip de professors amb àmplia experiència en formació vial, ja que el cost de renovar papers després de agotar les teves convocatòries es de 244,05€ entre les gestions de l’Autoescola i la taxa de la DGT, a més d’haver d’abonar el cost del(s) exàmen(s) que hagis de repetir (61,50€ cadascun).

Actualment, i degut a la mancança d’examinadors de la DGT a la província de Girona, totes les autoescoles de la província tenen una llista d’espera d’alumnes per a examinar de l’exàmen pràctic. Si t’has tret la teòrica per lliure o vens d’una altre autoescola, no podem acceptar el teu expedient, ja que implicaria incrementar el temps d’espera dels nostres alumnes.

Per a presentar-te a exàmen hauràs d’abonar una taxa a la DGT de 94,05€. Aquest cost el cobra l’Autoescola per a realitzar les gestions de forma més senzilla per als seus alumnes, però va íntegrament destinat a la Direcció General de Trànsit. La taxa ve inclosa al preu dels packs amb tot inclòs de cotxe, però s’ha d’abonar en el curs GO!

A l’Autoescola FPC pots pagar en efectiu, targeta o via transferència. Per formalitzar la matrícula demanem un abonament mínim. Durant el teu aprenentage a l’Autoescola podràs anar fent els pagaments en el moment que desitgis i de la quantitat que desitgis, però el teu expedient ha de quedar liquidat (sense deutes) abans de pujar a qualsevol examen.

A l’Autoescola FPC fem el possible per a que el preu no sigui un impediment per treure’t el carnet, per això oferim els següents descomptes:

Descompte CARNET JOVE: Obtindràs una pràctica de descompte en el teu carnet de cotxe.

Descompte FAMILIA NOMBROSA o FAMILIA MONOPARENTAL: Mostrant la documentació pertinent obtindràs una pràctica gratuita en aquest carnet.

Descomptes per a ESTUDIANTS: Presenta el teu carnet d’EUMES, UdG, Órbita Gironina o ETG i gaudiràs de tarifes especials.

Descompte WHITE ICE!: Amb la tarjeta White ICE! també gaudiràs d’una pràctica gratuita en aquest carnet.

A l’Autoescola FPC volem que et treguis el carnet de conduir de la manera més cómode. Per això hem creat les nostres plataformes online:

www.tests.fpc.es: Per a que puguis practicar la teòrica des de casa en qualsevol moment. 
www.practiques.fpc.es: Per a que puguis reservar i pagar les teves pràctiques des del mòbil.

I A PARTIR D'ARA?

Et guiem a través dels passos per demanar informació o apuntar-te a l'autoescola per a treure't qualsevol carnet de conduir presencial a partir d'ara mateix.

1. Emplena el formulari

Emplena les teves dades en el formulari adjunt. Recorda revisar la teva informació personal per a que poguem contactar amb tu.

2. REBRÀS UN CORREU PERSONALITZAT

On t'explicarem tots els detalls del teu carnet i resoldrem tots els dubtes que puguis tenir.

3. APUNTA'T A L'AUTOESCOLA

Si així ho desitges, pots passar per qualsevol de les nostres autoescoles a entregar la documentació personal i realitzar el primer pagament. Ja ets alumne de l'Autoescola!

Realitza el TEU CIRCUIT D'EXÀMEN VIRTUALMENT EL DIA ABANS

Descobreix el nostre métode d’ensenyament exclusiu a l’Estat amb el qual podràs realitzar el circuit que se t’ha assignat a l’exàmen pràctic amb ulleres de realitat virtual. El nostre recorregut et mostrarà tots aquells punts crítics i zones on els alumes solen cometre errors per tal d’assegurar-te l’èxit durant la teva prova real.

A PROP TEU

Ens pots trobar a les nostres 9 autoescoles de Girona i Figueres, l’Escala i Palafrugell.

AuTOESCOLES A GIRONA

AUTOESCOLES A L'ESCALA

AUTOESCOLES A FIGUERES

AUTOESCOLES A PALAFRUGELL