Carnet de Cotxe / Permís B

REQUISITS

Per a presentar-te a l'examen pràctic necessitaràs tenir 18 anys, però pots apuntar-te amb 17 anys i examinar-te de la teòrica 3 mesos abans de complir els 18 anys.

PROVES

Per aprovar el permís B hauràs de superar un test teòric de 30 preguntes on només en pots fallar 3, i una prova pràctica de circulació.

PODRÀS CONDUIR

Ciclomotors i automòbils de menys de 3.500 kg de pes. Podràs acoblar-hi un remolc de fins a 750kg de pes.

COM VOLS TREURE'T EL TEU CARNET DE COTXE?

Descobreix les fórmules d’estudi que posem al teu abast per a treure’t el carnet de cotxe al millor preu.

PREU CARNET B ONLINE

79,90€

inclou:

Accés a la plataforma de tests durant 6 mesos després de la inscripció.

Accés a les classes en directe.

Accés a classes teòriques ja gravades per estudiar quan vulguis, on vulguis.

NOVETAT: Accès al Podcast Teòrica FPC per estudiar quan vulguis, on vulguis.

Tramitació del expedient

PREU CURS INTENSIU GO! PER

269€

Tot el que inclou la modalitat online més:

Curs intensiu presencial (2 setmanes)

1 examen teòric

Material didàctic

PREU CARNET B PER

929€

inclou:

Tot el que inclou la modalitat online més:

Pack de 8 pràctiques.

Classes ilimitades i assistència lliure a classe en qualsevol horari.

Assesorament dels nostres professors

1 examen pràctic.

Taxa DGT

Els preus inclouen IVA.

PREGUNTES FREQÜENTS

Sobre el permís B a Girona i Figueres o l'Autoescola FPC

Les pràctiques són la clau per a treure’t el carnet de conduir a la primera. No hi ha mínim ni màxim de pràctiques per a presentar-se a la prova, tot i que la Federació d’Autoescoles estima entre 25 i 30 pràctiques les pràctiques necessàries per a presentar-se amb garanties a l’examen. Nosaltres t’aconsellarem deixar de realitzar pràctiques en el moment en el que et veiem preparat.

A l’Autoescola FPC oferim packs de pràctiques juntament amb la inscripció en tots els carnets per a que aquestes et surtin més económiques.

Si compres les pràctiques individuals fora del pack, aquestes tenen un cost de 35,00€ a Girona (45 minuts) i 43,40€ a Figueres (1 hora).

Per a presentar-te a exàmen hauràs d’abonar una taxa a la DGT de 94,05€. Aquest cost el cobra l’Autoescola per a realitzar les gestions de forma més senzilla per als seus alumnes, però va íntegrament destinat a la Direcció General de Trànsit. La taxa ve inclosa al preu dels packs amb tot inclòs de cotxe, però s’ha d’abonar en el curs GO!

Per a obtenir el carnet de conduir necessitaràs superar dues proves, la teòrica (test de 30 preguntes on n’hauràs d’encertar 27) i la pràctica, on el examinador evaluarà la teva capacitat de seguir indicacions i circular de forma independent durant una mitjana de 30 minuts.

Podràs arribar a suspendre fins a dues ocasions sense haver de renovar el teu expedient. Això vol dir que:

Si aproves a la primera la teòrica, tindràs dos intents per a aprovar la pràctica.
Si aproves a la segona la teòrica, només tindràs un intent per aprovar la pràctica. Si la suspens, hauràs de renovar papers.
Si suspens dues vegades la teòrica, hauràs de renovar papers.

És molt important que et deixis aconsellar pel nostre equip de professors amb àmplia experiència en formació vial, ja que el cost de renovar papers després de agotar les teves convocatòries és de 244,05€ entre les gestions de l’Autoescola i la taxa de la DGT, a més d’haver d’abonar el cost del(s) exàmen(s) que hagis de repetir.

Actualment, i degut a la mancança d’examinadors de la DGT a la província de Girona, totes les autoescoles de la província tenen una llista d’espera d’alumnes per a examinar de l’exàmen pràctic. Si t’has tret la teòrica per lliure o vens d’una altre autoescola, no podem acceptar el teu expedient, ja que implicaria incrementar el temps d’espera dels nostres alumnes.

A l’Autoescola FPC pots pagar en efectiu, targeta o via transferència. Per formalitzar la matrícula demanem un abonament mínim. Durant el teu aprenentage a l’Autoescola podràs anar fent els pagaments en el moment que desitgis i de la quantitat que desitgis, però el teu expedient ha de quedar liquidat (sense deutes) abans de pujar a qualsevol examen.

A l’Autoescola FPC fem el possible per a que el preu no sigui un impediment per treure’t el carnet, per això oferim els següents descomptes:

Descompte CARNET JOVE: Obtindràs una pràctica de descompte en el teu carnet de cotxe.

Descompte FAMILIA NOMBROSA o FAMILIA MONOPARENTAL: Mostrant la documentació pertinent obtindràs una pràctica gratuita en aquest carnet.

Descomptes per a ESTUDIANTS: Presenta el teu carnet d’EUMES, UdG, Órbita Gironina o ETG i gaudiràs de tarifes especials.

Descompte WHITE ICE!: Amb la tarjeta White ICE! també gaudiràs d’una pràctica gratuita en aquest carnet.

A l’Autoescola FPC volem que et treguis el carnet de conduir de la manera més cómode. Per això hem creat les nostres plataformes online:

www.tests.fpc.es: Per a que puguis practicar la teòrica des de casa en qualsevol moment. 
www.practiques.fpc.es: Per a que puguis reservar i pagar les teves pràctiques des del mòbil.

I A PARTIR D'ARA?

Et guiem a través dels passos per demanar informació o apuntar-te a l'autoescola per a treure't qualsevol carnet de conduir presencial a partir d'ara mateix.

1. Emplena el formulari

Emplena les teves dades en el formulari adjunt. Recorda revisar la teva informació personal per a que poguem contactar amb tu.

2. REBRÀS UN CORREU PERSONALITZAT

On t'explicarem tots els detalls del teu carnet i resoldrem tots els dubtes que puguis tenir.

3. APUNTA'T A L'AUTOESCOLA

Si així ho desitges, pots passar per qualsevol de les nostres autoescoles a entregar la documentació personal i realitzar el primer pagament. Ja ets alumne de l'Autoescola!

Realitza el TEU CIRCUIT D'EXÀMEN VIRTUALMENT EL DIA ABANS

Descobreix el nostre métode d’ensenyament exclusiu a l’Estat amb el qual podràs realitzar el circuit que se t’ha assignat a l’exàmen pràctic amb ulleres de realitat virtual. El nostre recorregut et mostrarà tots aquells punts crítics i zones on els alumes solen cometre errors per tal d’assegurar-te l’èxit durant la teva prova real.

A PROP TEU

Ens pots trobar a les nostres 9 autoescoles a Girona i Figueres, així com a l’Escala i Palafrugell.

AuTOESCOLES A GIRONA

AUTOESCOLES A L'ESCALA

AUTOESCOLES A FIGUERES

AUTOESCOLES A PALAFRUGELL