Carnet B96 / Permís B96

REQUISITS

Per a obtenir el carnet B96 necessitaras tenir 18 anys o més, així com el carnet B.

PROVES

Dos exàmens pràctics, un de circulació en pista tancada i un de circulació en carretera oberta, que ara pots fer també amb vehicle automàtic. Aquest carnet no té examen teòric.

PODRÀS CONDUIR

Conjunts de fins a 4.250 kg formats per un vehicle i un remolc amb una MMA de més de 750 kg.

TRIA EL TEU PLA D'ESTUDIS

Descobreix les fórmules d’estudi que posem al teu abast per a treure’t el carnet de remolc a Girona i Figueres al millor preu.

PREU CARNET B96

549€

inclou:

1 classe pràctica a pistes.

1 classe pràctica en circulació oberta.

1 examen de pista.

1 examen de circulació.

Tramitació del expedient

PREU CARNET B96 (AMB VEHICLE AUTOMÀTIC!)

549€

inclou:

1 classe pràctica a pistes amb vehicle automàtic.

1 classe pràctica en circulació oberta amb vehicle automàtic.

1 examen de pista amb vehicle automàtic.

1 examen de circulació amb vehicle automàtic.

Tramitació del expedient

Tots els preus inclouen IVA.

PREGUNTES FREQÜENTS

Sobre el permís B96 a Girona i Figueres o l'Autoescola FPC

Ara, i per primera vegada a la província, pots triar si vols treure’t el carnet de remolc amb cotxe automàtic o manual amb l’Autoescola FPC.

Les pràctiques són la clau per a treure’t el carnet de ciclomotor a la primera. No hi ha mínim ni màxim de pràctiques per a presentar-se a la prova, i les teves necessitats dependràn del teu nivell de destresa. 

Si vols comprar una pràctica en pista adicional fora de la que oferim dins del pack,el seu cost és de 52,00€ a les pistes de Girona i Figueres (1 hora) tant pel vehicle automàtic com pel vehicle manual.

Si vols comprar una pràctica de circulació adicional fora de la que oferim dins del pack, el seu cost també es de 52,00€ a Girona i Figueres (1 hora), tant pel vehicle automàtic com pel vehicle manual.

L’Autoescola FPC sempre et recomanarà fer una pràctica el dia abans de l’exàmen.

Per a obtenir el carnet de remolc B96 necessitaràs superar dues proves pràctiques: Una prova de circulació en pista tancada i una prova de circulació en carretera oberta.

La prova en pista consisteix en un estacionar i desestacionar el vehicle en un espai fixat, mentre que la prova en carretera consisteix en seguir les indicacions del examinador i demostrar les teves capacitats de circulació autónoma.

Podràs arribar a suspendre fins a dues ocasions sense haver de renovar el teu expedient. Això vol dir que:

Si aproves a la primera la prova en pista, tindràs dos intents per a aprovar la pràctica en carretera.
Si aproves a la segona la prova en pista, només tindràs un intent per aprovar la circulació. Si la suspens, hauràs de renovar papers.
Si suspens dues vegades la primera prova en pista, hauràs de renovar papers.

És molt important que et deixis aconsellar pel nostre equip de professors amb àmplia experiència en formació vial, ja que el cost de renovar papers després de agotar les teves convocatòries és de 244,05€ entre les gestions de l’Autoescola i la taxa de la DGT, a més d’haver d’abonar el(s) examen(s) corresponent(s).

Per a presentar-te a exàmen hauràs d’abonar una taxa a la DGT de 94,05€, no inclosa en el preu inicial. Aquest cost el cobra l’Autoescola per a realitzar les gestions de forma més senzilla per als seus alumnes, però va íntegrament destinat a la Direcció General de Trànsit.

En el moment en el que et presentis a l’examen de pistes, també hauràs d’abonar una taxa de 25,00€, no inclosa en el preu inicial.

A l’Autoescola FPC volem que et treguis el carnet de conduir de la manera més cómode. Per això hem creat les nostres plataformes online:


www.practiques.fpc.es: Per a que puguis reservar i pagar les teves pràctiques des del mòbil.

A l’Autoescola FPC pots pagar en efectiu, targeta o via transferència. Per formalitzar la matrícula demanem un abonament mínim. Durant el teu aprenentage a l’Autoescola podràs anar fent els pagaments en el moment que desitgis i de la quantitat que desitgis, però el teu expedient ha de quedar liquidat (sense deutes) abans de pujar a qualsevol examen.

I A PARTIR D'ARA?

Et guiem a través dels passos per demanar informació o apuntar-te a l'autoescola per a treure't qualsevol carnet de conduir presencial a partir d'ara mateix.

1. Emplena el formulari

Emplena les teves dades en el formulari adjunt. Recorda revisar la teva informació personal per a que poguem contactar amb tu.

2. REBRÀS UN CORREU PERSONALITZAT

On t'explicarem tots els detalls del teu carnet i resoldrem tots els dubtes que puguis tenir.

3. APUNTA'T A L'AUTOESCOLA

Si així ho desitges, pots passar per qualsevol de les nostres autoescoles a entregar la documentació personal i realitzar el primer pagament. Ja ets alumne de l'Autoescola!

ALTRES CARNETS

Si el permís B96 no és el carnet que necessites, t'oferim aquestes altres possibilitats:

Per a conduir conjunts amb un remolc d'una MMA màxima de 3.500kg.

A PROP TEU

Ens pots trobar a les nostres 9 autoescoles de Girona i Figueres, l’Escala i Palafrugell.

AuTOESCOLES A GIRONA

AUTOESCOLES A L'ESCALA

AUTOESCOLES A FIGUERES

AUTOESCOLES A PALAFRUGELL