Carnet B+E / Permís B+E

REQUISITS

Per treure't el carnet B+E necessites tenir més de 18 anys i disposar del permís B, sense mínim d'antiguitat.

PROVES

Un test teòric específic de 20 preguntes on només en pots fallar 2, i dues proves pràctiques, una de maniobres en pista tancada i una altra de circulació en carretera.

PODRÀS CONDUIR

Un conjunt de vehicles format per un vehicle dels autoritzats amb el permís B i un remolc d'una MMA d'entre 750kg i 3.500kg.

TRIA EL TEU PLA D'ESTUDIS

Descobreix les fórmules d’estudi que posem al teu abast per a treure’t el carnet B+E a Girona o Figueres al millor preu.

PREU CARNET B+E:

929€

inclou:

Classes ilimitades i assistència lliure a classe en horari a convenir.

Tutoria individualitzada.

1 pràctica en pista per preparar l'exàmen.

1 pràctica de circulació per preparar l'exàmen.

1 examen teòric.

1 examen pràctic en pista.

1 examen pràctic de circulació.

Tramitació de l'expedient.

Material didàctic (llibre, carpeta...)

Tots els preus inclouen IVA.

PREGUNTES FREQÜENTS

Sobre el permís B+E a Girona i Figueres o l'Autoescola FPC

Les pràctiques són la clau per a treure’t qualsevol carnet a la primera. No hi ha mínim ni màxim de pràctiques per a presentar-se a la prova, i les teves necessitats dependràn del teu nivell de destresa. No obstant, la prova en pista tancada és relativament senzilla.

Si vols comprar una pràctica adicional fora de la que oferim dins del pack,el seu cost tant si és de circulació com de pistes, independentment de si es a Girona o Figueres, és de 52,00€.

L’Autoescola FPC sempre et recomanarà fer una pràctica el dia abans de l’exàmen.

Per a obtenir el permís B+E necessitaràs superar dues proves, la teòrica (test de 20 preguntes on n’hauràs d’encertar 18) i la pràctica, que consisteix en una prova de circulació (com la del carnet B) i una prova amb 3 senzilles maniobres en pista tancada.

La primera consisteix en fer marxa enrere en una recta i una corva. La segona consisteix en acoplar i desacoplar el nostre remolc, mentre que la última consisteix en realitzar un estacionament segur.

Podràs arribar a suspendre fins a dues ocasions sense haver de renovar el teu expedient. Això vol dir que:

Si aproves a la primera la teòrica, tindràs dos intents per a aprovar la pràctica.
Si aproves a la segona la teòrica, només tindràs un intent per aprovar la pràctica. Si la suspens, hauràs de renovar papers.
Si suspens dues vegades la teòrica, hauràs de renovar papers.

És molt important que et deixis aconsellar pel nostre equip de professors amb àmplia experiència en formació vial, ja que el cost de renovar papers després de agotar les teves convocatòries és de 244,05€ entre les gestions de l’Autoescola i la taxa de la DGT, a més d’haver d’abonar el cost del(s) exàmen(s) que hagis de repetir.

Per a presentar-te a exàmen hauràs d’abonar una taxa a la DGT de 94,05€, no inclosa en el preu inicial. Aquest cost el cobra l’Autoescola per a realitzar les gestions de forma més senzilla per als seus alumnes, però va íntegrament destinat a la Direcció General de Trànsit.

En el moment en el que et presentis a l’examen de pistes, també hauràs d’abonar una taxa de 25,00€, no inclosa en el preu inicial.

A l’Autoescola FPC pots pagar en efectiu, targeta o via transferència. Per formalitzar la matrícula demanem un abonament mínim. Durant el teu aprenentage a l’Autoescola podràs anar fent els pagaments en el moment que desitgis i de la quantitat que desitgis, però el teu expedient ha de quedar liquidat (sense deutes) abans de pujar a qualsevol examen.

A l’Autoescola FPC volem que et treguis el carnet de conduir de la manera més cómode. Per això hem creat les nostres plataformes online:

www.tests.fpc.es: Per a que puguis practicar la teòrica des de casa en qualsevol moment. 
www.practiques.fpc.es: Per a que puguis reservar i pagar les teves pràctiques des del mòbil.

I A PARTIR D'ARA?

Et guiem a través dels passos per demanar informació o apuntar-te a l'autoescola per a treure't qualsevol carnet de conduir presencial a partir d'ara mateix.

1. Emplena el formulari

Emplena les teves dades en el formulari adjunt. Recorda revisar la teva informació personal per a que poguem contactar amb tu.

2. REBRÀS UN CORREU PERSONALITZAT

On t'explicarem tots els detalls del teu carnet i resoldrem tots els dubtes que puguis tenir.

3. APUNTA'T A L'AUTOESCOLA

Si així ho desitges, pots passar per qualsevol de les nostres autoescoles a entregar la documentació personal i realitzar el primer pagament. Ja ets alumne de l'Autoescola!

ALTRES CARNETS

Si el permís B+E no és el carnet que necessites, t'oferim aquestes altres possibilitats:

Per a conduir conjunts amb una MMA màxima de 4.250 kg.

A PROP TEU

Ens pots trobar a les nostres 9 autoescoles de Girona i Figueres, l’Escala i Palafrugell.

AuTOESCOLES A GIRONA

AUTOESCOLES A L'ESCALA

AUTOESCOLES A FIGUERES

AUTOESCOLES A PALAFRUGELL