Carnet B96 / Permís B96

REQUISITS

Per a obtenir el carnet B96 necessitaras tenir 18 anys o més, així com el carnet B.

PROVES

Dos exàmens pràctics, un de circulació en pista tancada i un de circulació en carretera oberta. Aquest carnet no té examen teòric.

PODRÀS CONDUIR

Conjunts de fins a 4.250 kg formats per un vehicle i un remolc amb una MMA de més de 750 kg.

TRIA EL TEU PLA D'ESTUDIS

Descobreix les fórmules d’estudi que posem al teu abast per a treure’t el carnet de remolc a Girona i Figueres al millor preu.

PREU CARNET B96

529€

inclou:

1 classe pràctica a pistes.

1 classe pràctica en circulació oberta.

1 examen de pista.

1 examen de circulació.

Tramitació del expedient

Tots els preus inclouen IVA.

I A PARTIR D'ARA?

Et guiem a través dels passos per demanar informació o apuntar-te a l'autoescola per a treure't qualsevol carnet de conduir presencial a partir d'ara mateix.

1. Emplena el formulari

Emplena les teves dades en el formulari adjunt. Recorda revisar la teva informació personal per a que poguem contactar amb tu.

2. REBRÀS UN CORREU PERSONALITZAT

On t'explicarem tots els detalls del teu carnet i resoldrem tots els dubtes que puguis tenir.

3. APUNTA'T A L'AUTOESCOLA

Si així ho desitges, pots passar per qualsevol de les nostres autoescoles a entregar la documentació personal i realitzar el primer pagament. Ja ets alumne de l'Autoescola!

PREGUNTES FREQÜENTS

Sobre el permís B96 a Girona i Figueres o l'Autoescola FPC

Per a obtenir el carnet de remolc B96 necessitaràs superar dues proves pràctiques: Una prova de circulació en pista tancada i una prova de circulació en carretera oberta.

La prova en pista consisteix en un estacionar i desestacionar el vehicle en un espai fixat, mentre que la prova en carretera consisteix en seguir les indicacions del examinador i demostrar les teves capacitats de circulació autónoma.

Podràs arribar a suspendre fins a dues ocasions sense haver de renovar el teu expedient. Això vol dir que:

Si aproves a la primera la prova en pista, tindràs dos intents per a aprovar la pràctica en carretera.
Si aproves a la segona la prova en pista, només tindràs un intent per aprovar la circulació. Si la suspens, hauràs de renovar papers.
Si suspens dues vegades la primera prova en pista, hauràs de renovar papers.

És molt important que et deixis aconsellar pel nostre equip de professors amb àmplia experiència en formació vial, ja que el cost de renovar papers després de agotar les teves convocatòries és de 244,05€ entre les gestions de l’Autoescola i la taxa de la DGT, a més d’haver d’abonar el(s) examen(s) corresponent(s).

Les pràctiques són la clau per a treure’t el carnet de ciclomotor a la primera. No hi ha mínim ni màxim de pràctiques per a presentar-se a la prova, i les teves necessitats dependràn del teu nivell de destresa. 

Si vols comprar una pràctica en pista adicional fora de la que oferim dins del pack,el seu cost és de 49,50€ a les pistes de Girona i Figueres (1 hora).

Si vols comprar una pràctica de circulació adicional fora de la que oferim dins del pack, el seu cost també es de 49,50€ a Girona i Figueres (1 hora).

L’Autoescola FPC sempre et recomanarà fer una pràctica el dia abans de l’exàmen.

Per a presentar-te a exàmen hauràs d’abonar una taxa a la DGT de 94,05€. Aquest cost el cobra l’Autoescola per a realitzar les gestions de forma més senzilla per als seus alumnes, però va íntegrament destinat a la Direcció General de Trànsit. És l’unic cost que no està reflexat al preu dels nostres serveis.

A l’Autoescola FPC volem que et treguis el carnet de conduir de la manera més cómode. Per això hem creat les nostres plataformes online:


www.practiques.fpc.es: Per a que puguis reservar i pagar les teves pràctiques des del mòbil.

ALTRES CARNETS

Si el permís B96 no és el carnet que necessites, t'oferim aquestes altres possibilitats:

Per a conduir conjunts amb un remolc d'una MMA màxima de 3.500kg.

A PROP TEU

Ens pots trobar a les nostres 9 autoescoles de Girona i Figueres, l’Escala i Palafrugell.

AuTOESCOLES A GIRONA

AUTOESCOLES A L'ESCALA

AUTOESCOLES A FIGUERES

AUTOESCOLES A PALAFRUGELL